Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie

Články

Staré fotografie přivedeme zpět k životu

Staré fotografie přivedeme zpět k životu

Byla by škoda připravit se o krásné a nápadité fotodárky ze starých černobílých, nebo i barevných fotografií, které nemáte uloženy ve Vašem počítači.

Stále s vámi. Nevadí, že není zrovna doma,  v posteli bude čekat vždy

Stále s vámi. Nevadí, že není zrovna doma, v posteli bude čekat vždy

Nikdo jiný mít takové nebude. Originální povlečení z vlastních fotek designuje sám život. To, co vyfotíte, natiskneme na povlečení, ve kterém se vám bude skvěle spát.

Dárek, který není „zadarmo“.  Kdo ho dostane, musí páčit

Dárek, který není „zadarmo“. Kdo ho dostane, musí páčit

Páčidlo?! Na rovinu. První reakce obdarovaného asi bude dost rozpačitá. Ovšem jakmile k němu doplníte i stylovou dřevěnou bednu, bude mít oslavenec jistě jasno. A taky bude muset zabrat. Trhání papíru je oproti tomu hračka. Tady už to chce trochu důmyslu a síly.

Dobrou noc s abecedou nebo zlomky. Naučné polštářky  jsou skvělým dárkem pro školáky

Dobrou noc s abecedou nebo zlomky. Naučné polštářky jsou skvělým dárkem pro školáky

Učení a večerka. Dvě ne úplně oblíbené věci, kterými vaše děti ve většině případů příliš nepotěšíte. Ovšem i to nepříjemné se dá proměnit v příjemné. Navíc naučí i pobaví současně. „Chytré“ polštářky patří do každé postýlky!

Proměňte dárky v zážitek. Mohou být  překvapením i pořádným dobrodružstvím

Proměňte dárky v zážitek. Mohou být překvapením i pořádným dobrodružstvím

Narozeninová oslava se neobejde bez dárku. Jenže, co vybrat, aby to nebylo pořád dokola? Vsaďte na originální dárek k narozeninám na míru. Přizpůsobíme ho oslavenci, respektive vaší objednávce. S výběrem na fotodeky.cz jistě nešlápnete vedle.

Ženy Vašeho života si zaslouží to nejlepší. Rozmazlujte je milými dárečky

Ženy Vašeho života si zaslouží to nejlepší. Rozmazlujte je milými dárečky

Hýčkejte své milované ženy. Pomohou Vám s tím květiny, dobroty i dárečky. Každá žena nejenže ráda slyší hezká slova, ale má ráda drobná překvapení nebo originální dárky. A to nejen ve chvíli, kdy slaví narozeniny, jmeniny, výročí, úspěch v práci, promoci či maturitu.

Vyber fotografii, produkt a daruj tak kus sebe. Tenhle dárek bude jediný na světě

Vyber fotografii, produkt a daruj tak kus sebe. Tenhle dárek bude jediný na světě

Nejvěrohodněji a nejlépe zachytí naše životní momenty fotografie. Můžeme si díky nim připomenout významné chvíle i osoby – seznámení s životní láskou, svatební den, narození dítěte, oslavu babiččina jubilea i snovou dovolenou. Ať už je vaše oblíbená fotografie jakákoli, nemusí skončit jen jako spořič telefonu nebo vyvolaná ve fotoalbu. Může se klidně stát originálním dárkem, kterým darujete kus sebe. Poradíme vám, čím vším se váš snímek může stát.

Nejlepší a nejkrásnější dárky z lásky

Nejlepší a nejkrásnější dárky z lásky

Když už si říkáte, že není čím Vaši lásku překvapit, jsou tu malé drobnosti, které vlastně nejsou až tak malé. Věci užitečné i milé, originální, plné lásky i roztomilosti a hlavně vybírané s myšlenkou na toho druhého. Vezměte to tentokrát za trochu jiný konec a podívejte se, čím zaručeně zabodovat a překvapit. Nejlepší a nejkrásnější dárky z lásky totiž vůbec nejsou složité, naopak.

Super zamilované dárky z lásky pro ženy

Super zamilované dárky z lásky pro ženy

Tenhle úkol je v podstatě vždy nezáviděníhodný. Chcete svou lásku překvapit, darovat jí něco originálního, neokoukaného, co ještě nikdy nedostala, něco unikátního, ideálně romantického, možná i roztomilého, rozhodně uchvacujícího, dechberoucího a v neposlední řadě něco milého, co potěší a zahřeje u srdce.

Tyhle dárky budou s Vaším mužem od rána do večera

Tyhle dárky budou s Vaším mužem od rána do večera

Narozeniny, svátek, výročí nebo jen běžný všední den, kdy chcete svému partnerovi vyznat lásku, se neobejde bez dárku. Že Vás nenapadá, čím ho obdarovat? Co si budeme povídat, někdy je to svízel vymyslet něco nového, originálního, co Váš miláček ještě nedostal nebo nemá. Především s dárky z lásky pro muže to bývá zapeklité (rozhodně těžší než s dárky pro ženy). Nelámejte si s tím tolik hlavu, my Vám rádi pomůžeme, tipů na zamilované dárky pro muže máme hned několik!

Deky z vlastních fotografií

Deky z vlastních fotografií

Přemýšlíte nad originálním dárkem? Pokud ano, tak jste tu správně. Vytvoříme vám tu nejúžasnější deku z vašich fotografií a textů.

Moderní motivy

Moderní motivy

Bytový textil s moderními motivy od německé umělkyně. Obrazy, Povlečení, Polštářky, Závěsy

Fotodeky.cz

Fotodeky.cz

Vítáme vás na stránkách www.fotodeky.cz. V našem online studiu Vám nabízíme zpracování originálních dárků pro sebe i své nejbližší, jako jsou deky s vlastním potiskem či s našimi vlastními motivy. Na výběr jich je opravdu hodně, a každý si určitě vybere.