Kategorie
15.6.2021

I tátové mají svůj den. Daruje ke Dni otců jedinečný dárek

Zatímco Den matek je v Česku zažitou tradicí a slaví se od nepaměti, Den otců je v našich zeměpisných šířkách relativně novým svátkem, který však, především v posledních letech, nabývá na popularitě. Protože přece i tátům, tatínkům, otcům, je fajn říct, že jsou pro nás důležití. A proč k tomu rovnou nepřipojit třeba i všeříkající dárek?

Pospěšte, Den Otců je totiž za dveřmi. Každý rok se slaví vždy třetí neděli v červnu. Ta letos vychází na 20. června.

Dárek podle táty

Dárek to nemusí být nijak veliký. Občas stačí maličkost, něco, do čeho ideálně dáme i kousek sebe a vlastní fantazie. Mezi takové dárky pro tatínky se směle může zařadit třeba hrnek na pořádné ranní kafe. Vybrat si můžete z originálních nápisů, které na vybraný hrnek přeneseme a říct tak jednoduše, že máte toho nejlepšího tátu pod sluncem. 

Aby to měl “černé na bílém”, pořiďte pro něj tričko s originálním potiskem dle výběru, které si může obléct kdykoli bude chtít světu říct, že je tátou. A ne jen tak ledajakým.

Na stejném principu – vyber si potisk, typ a rozměr – fungují i další naše dárky pro otce. Řadí se mezi ně polštářky, deky, osušky, vína nebo třeba bonboniéry. Zvolit je můžete třeba podle toho, co váš táta rád dělá.

Odpočívá pohodlně na gauči? V tom případě ocení něco za záda a také na přikrytí. Chodí do fitka? Taková osuška se určitě neztratí. Rád si večer nalije sklenku vína? Nechte mu vyrobit originální etiketu, takové víno nikde jinde nekoupí. Dopřeje si (když se maminka nedívá) rád něco sladkého? Darujte mu stylovou bonboniéru!

Tohle rozbalování nezapomene

Mezi dárky pro tatínky určitě patří i opravdová lahůdka – páčidlo… a k němu především dárková bedna plná toho, co vyberete. S lahví něčeho dobrého i s dobrotami pro mlsné jazýčky. Nejlepší na tomhle dárku bude moment „rozbalování“, který si jistě užije každý chlap. Aby zjistil, co bedna skrývá za dárek, musí ji totiž vypáčit!

TIP: Deku, osušku a polštářek vám potiskneme vašimi vlastními fotografiemi. Vyberte třeba jednu nebo víc fotek z dětství a nechte ji námi přenést na vybraný produkt. Vytvoříte tak perfektní dárek na Den otců, který dojme a potěší zároveň. 



Zpět na výpis článků