Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
11.5.2021

Proměňte dárky v zážitek. Mohou být překvapením i pořádným dobrodružstvím

Každá správná oslava se neobejde bez…Účastníky jistě napadne,  že bez dobrého jídla a pití, hudby, zábavy a dortu. Oslavence  bezpochyby napadne to samé, ale ještě něco navíc. Ano je to  dárek. Co mi asi ti moji blízcí, kamarádi, kolegové dají? Tohle  očekávání je vlastně strašně příjemné - čekání, co bude skrývat  balíček v ozdobném papíru, trhání a voila, dárek!

Aby nejen tento proces očekávání a rozbalování byl příjemný, je  třeba to dotáhnout do konce – oslavence podarovat dárkem, který ho potěší, rozesměje nebo rozpláče (samozřejmě dojetím), a neskončí někde na dně skříně.

Pro každého a každý věk

Netrapte se přemýšlením, hledáním po internetu nebo  nenápadným doptáváním, co by se dotyčnému líbilo. Vložte do  výběru praktickou a klidně i kreativní mysl. Skvělé dárky jsou ty,  které člověk může používat, a to klidně na dennodenní bázi. Třeba takové veselé i střídmější (to už je na vás) hrnečky, osušky, deky nebo polštářky. Jsou to možná drobnosti, ale když do nich vložíte třeba i něco originálního, budou tím pravým highlitem oslavy!

Vybírat můžete z široké nabídky osvědčených motivů, mezi něž patří zažitá blahopřání i customizované nápisy. Narodil se oslavenec v roce 1985? Dejte to napsat na polštářek třeba ve formě „MADE IN 1985“. Slaví 30? Potom na polštářku může být třeba „30 a stále sexy!“ To samé můžete udělat i s řadou dalších našich produktů.

To se sní, aneb jedlé dárky jsou třeba

Nezapomeňte ani na dárky, které sice nejdou využívat dlouhodobě a dennodenně, ale k narozeninám čí svátkům patří. Proč nevydrží dlouho, je nasnadě. Ne, že by se rozbily, ale jsou k snědku. Taková luxusní bonboniéra s pralinkami nebo víno dle chuti obdarovaného s originálním logem povznese tyto dárky na úplně jinou úroveň než stejné „obyčejné“ produkty ze supermarketu.

K čemu to páčidlo?

A nezapomeňte ani na originální dárky na míru s opravdovým překvapením. Naše tajemné boxy, respektive dárkové dřevěné bedny, obsahují to, co vyberete – třeba láhev kvalitní whisky nebo pravého šampaňského a k tomu spoustu dobrot – ovšem nesou s sebou i „dobrodružství“. Do bedny se obdarovaný totiž musí doslova vpáčit. Box je opatřen víkem zatlučeným hřebíky a bez páčidla se do něj nikdo nedostane. A to nějakou chvilku, v níž napětí roste na maximum, zabere.

Abychom nezapomněli, takovou speciální kategorií jsou narozeninové dárky – polštářky, deky, osušky i hrnky – z vašich fotek. Jejich potisk je čistě na vás. O to silnější sdělení oslavenci přináší. Vyberte třeba vaši oblíbenou fotografii z dovolené nebo společného večera, fotku, když ještě oslavenec nosil plenky, nebo slavil jiné narozeniny. Takový originální dárek k narozeninám určitě nikdo nečeká!



Zpět na výpis článků