Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
16.6.2020

Vyber fotografii, produkt a daruj tak kus sebe. Tenhle dárek bude jediný na světě

Vyber fotografii, produkt a daruj tak kus sebe. Tenhle dárek bude jediný na světě!

Nejvěrohodněji a nejlépe zachytí naše životní momenty fotografie. Můžeme si díky nim připomenout významné chvíle i osoby – seznámení s životní láskou, svatební den, narození dítěte, oslavu babiččina jubilea i snovou dovolenou. Ať už je vaše oblíbená fotografie jakákoli, nemusí skončit jen jako spořič telefonu nebo vyvolaná ve fotoalbu. Může se klidně stát originálním dárkem, kterým darujete kus sebe. Poradíme vám, čím vším se váš snímek může stát.

Z obyčejného vytvoříte během chvíle neobyčejné

Perfektní dárek, který bude milou dekorací nebo praktickým doplňkem, můžete vytvořit během několika chvil. Stačí vybrat vhodnou fotografii a produkt, na kterém ji chcete mít, objednat a jen čekat, než ho potiskneme a obratem doručíme. A pozor, nemusíte se omezovat výběrem jediné fotografie, klidně jich může být víc.

Oblíbenou klasikou, která potěší vaši lásku, maminku, tatínka, babičku i dědečka, sourozence nebo přátele jsou hrníčky. Keramický nebo plechový a klidně i termohrnek na kávu i čaj je sám o sobě milým dárkem. S vhodnou fotografií to však bude dárek neobyčejný! Takový hrnek s usměvavými vnoučaty pro babičku, s rodinnou fotografií pro maminku nebo s vámi pro vaši drahou polovičku bude určitě v každé domácnosti každodenně využit.

Dobrou noc řeknete, i když tam nebudete

Stejně neobyčejné budou i textilie všeho druhu potisknuté vlastními fotografiemi. Pro ty, kdo rádi spí nebo odpočívají, je perfektní volba fotodeka, na kterou můžete snadno umístit i koláž snímků, nebo fotopolštářek ve tvaru čtverce, obdélníku, kruhu nebo srdíčka. A tím ještě nekončíme.

Vaše láska s vámi může usínat i když s ní zrovna nebudete. Společným snímkem nebo třeba oblíbenou fotkou z dovolené totiž pro vás potiskneme pohodlné a měkoučké povlečení! Takový dárek zaručeně potěší a není divu. Největší dar druhému člověku je totiž darovat mu kus sebe, což díky fotodárkům jednoduše učiníte.

Věci, které nikdo jiný nemá, vykouzlí fotografie

Jednoduchým, ale osvědčeným tipem na dárek je rovněž fotoplátno. Fotografie z dovolené, z rodinné oslavy, ze dne, kdy jste si řekli ano, nebo kdy se narodilo vaše děťátko, natištěná na velkoformátovém plátně se stane milou dekorací každého domova. Proč mít na zdi anonymní snímky, když se z plátna mohou usmívat ti, kteří jsou součástí vašeho života?

Nejlepší na dárcích z vlastních fotografií je, že je nemá nikdo jiný. Jsou na nich totiž fotografie, které jsme pořídili vy sami nebo je vytvořil někdo pro vás. Zachycují váš život – tedy osoby nebo místa, která jsou s vámi spjatá. Jsou zkrátka vaší součástí.

 

 



Zpět na výpis článků