Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
16.7.2020

Ženy Vašeho života si zaslouží to nejlepší. Rozmazlujte je milými dárečky

Hýčkejte své milované ženy. Pomohou Vám s tím květiny, dobroty i dárečky. Každá žena nejenže ráda slyší hezká slova, ale má ráda drobná překvapení nebo originální dárky. A to nejen ve chvíli, kdy slaví narozeniny, jmeniny, výročí, úspěch v práci, promoci či maturitu.

Takový dárek v den, kdy  se „nic neděje“ a člověk nic nečeká, je vlastně nejlepší. Každopádně, ať už máte jakýkoli úmysl – jdete gratulovat nebo jen překvapit – jsou tu dárky, které by některou z žen Vašeho života – manželku, přítelkyni nebo dceru mohly potěšit.

Bonbony zmizí, berte dárky, co vydrží

Jestliže to tentokrát nechcete „odbýt“ čokoládou ani květinami – jedno zmizí raz dva, druhé za chvíli zvadne – sáhněte po dárku, který vydrží a bude dělat radost mnohem déle. Mezi milé malé velké dárky se určitě řadí polštářky a hrníčky, těmi nikdy nic nezkazíte.

Polštářky z lásky, ať už té milostné k ženě, nebo otcovské k dceři, jsou roztomilé, originální, praktické a když budete chtít, tak i vtipné. Zkrátka co vyberete, to nadělíte. A rozhodně se nemusíte řídit předepsanými hesly a obrázky. Jestli u Vás nezaboduje roztomilý dinosaurus, klasické srdce ani legendární králíček Playboy, nevěšte hlavu.

Klidně si polštářek, který chcete pořídit jako ten pravý dárek pro milovanou ženu, vytvořte podle svého gusta. Stačí vybrat vhodný obrázek nebo fotografii, zamilované heslo nebo nadčasový citát. Polštářek Vám vyrobíme přesně tak, jak si řeknete. A to už je opravdu vychytaný dárek pro milovanou manželku i dceru.

Dárky přesně podle Vás, motiv si sami zvolte

Ještě lepší zpráva je, že tak je to u nás i s dalšími dárky. Hrnečky, deky a dokonce i osušky z lásky si můžete vybrat z pestré nabídky, ale můžete si je také nechat potisknout extrémně odolnou metodou tisku v motivu, jaký si sami zvolíte. Není tak problém dárky pro svou milovanou sladit a vytvořit perfektní „kombo“, které potěší, zahřeje a bude i praktické!



Zpět na výpis článků