Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
19.5.2021

Dárek, který není „zadarmo“. Kdo ho dostane, musí páčit

Páčidlo?! Na rovinu. První reakce obdarovaného asi bude dost rozpačitá. Ovšem jakmile k němu doplníte i stylovou dřevěnou bednu, bude mít oslavenec jistě jasno. A taky bude muset zabrat. Trhání papíru je oproti tomu hračka. Tady už to chce trochu důmyslu a síly.

Trendy dárek, který si musí oslavenec sám „vysvobodit“ a přemoci sílu hřebíků, kterými je víko dárkové bedny zatlučené, je hitem současnosti. Neváhejte proto a využijte kouzlo dárkové bedny – není to totiž jen o hmotném dárku, ale i o cestě k němu. A takové dobrodružství jistě pobaví celou společnost přítomnou třeba na oslavě.

Dárkové bedny jsou pro muže i pro ženy. A věřte tomu, že i pro křehké ženy to bude silný zážitek a výzva jako hrom. A o to přeci jde! Dostat se do TNT boxu plného vybraných dobrot už je totiž samo o sobě takovým dárkem.

Každý den se hodí k oslavě

V naší nabídce si můžete vybrat z několika možných balíčků. Dřevěné dárkové bedny jsou přitom vždy plné dobrot, které můžete vybrat na míru tomu, komu ji chcete darovat. Je spíš na whisky nebo šampaňské? Má raději víno červené nebo bílé? Nebo alkohol vůbec nepije? Dá si rád sladké nebo je spíš vyznavač slaných pochoutek? Pro každého jistě najdete tu správnou kombinaci.

A to rozhodně není všechno. V dárkové bedně s páčidlem se totiž mohou ukrývat i dárkové předměty. Třeba polštář a hrnek pro šéfy, polštářek pro všechny možné milované členy rodiny – pro maminku i tatínka, babičku i dědu, nebo ségru a bráchu. V neposlední řadě můžete dárky v bedně nadělit i vaší lásce. Věříme, že vás tím páčidlem rozhodně nepřetáhne, především poté, co z krabice po tom všem úsilí vytáhne vedle dobrot i roztomilý polštářek a hrneček s vyznáním „Miluji Tě“.

Ono je to vlastně tak, že dárky vůbec nemusí souviset s narozeninami nebo svátkem. |Každý den je přeci co slavit! Může to být Den matek, Valentýn, výročí i první pusa, narození miminka, povýšení v práci, odchod do důchodu… Ve výčtu bychom mohli pokračovat, protože důvod k oslavě se vždy najde, a tím pádem i důvod k výběru a pořízení originálního dárku!



Zpět na výpis článků