Kategorie
IMPAR SUBLIMACE a.s.

Deky z vlastních fotografií

Potřebujete originální dárek?Doporučujeme největší hit - deku z vlastních fotografií, která zaručeně udělá dvojnásobnou radost. Je to totiž velmi originální dárek, který obdarovaného nejen zahřeje - ale díky osobním fotografiím hlavně neuvěřitelně potěší!
Stačí se jen zamyslet, co má obdarovaný rád. Jsou to vnoučata? Partner? Domácí mazlíček? Zážitky z dovolené? To vše vypadá na dece opravdu úžasně a tvorba v našem nejmodernějším online designeru vám zabere jen pár minut. Deky si můžete vytvořit dle vlastní představy s neomezeným množstvím fotografií a textů, nebo jednoduše využijte naše šablony pro tvorbu vlastní deky.

 

99% lidí zbožňuje svá vnoučátka a nejraději by s nimi trávili co nejvíce času, proto každého 
velice potěší, když se bude moci zachumlat do deky s jejich fotografiemi. Dárek, co zaručeně sklidí úspěch.

 

  

Deku nevyužívají pouze lidé, ale pejsci se rádi zachumlají do hřejivé fleecové deky na které jsou na vždy zvěčněny. Není to snad roztomilé? Zvířátka má každý rád a komu by neudělala radost deka z fotek jeho mazlíčků? Představte si tu radost obdarovaného až bude moci večer se svými mazlíčky zahřát tou nejhezčí dekou na světě. Pokud máte zájem o deky pro pejsky tak nabízíme i menší rozměry fotodek.

 

 

Dýcháte pouze pro svého partnera? On to jistě cítí stejně a proto ho nic nepotěší tolik jako společné fotografie, které můžete originálně zvěčnit třeba na dece. Chcete také fotky ve tvaru srdíčka? Stačí použít naši šablonu a deku máte vytvořenou za pár minut v jedinečném designu. Na deku k fotkám můžete dopsat vlastní text, takže vaše vyznání můžete spolu s fotografiemi doladit podle svého vkusu.

 Deka je ideální dárek ke všem příležitostem: Vánoce, Narozeniny, Valentýn, Narození miminka, Svatby

 

 

 

Pro ty nejnáročnější jsme přichystali prošívanou fotodeku, která je potištěna z obou stran. Ty se k sobě sešijí s vrstvou vatelínu, čímž vznikne opravdu silná deka, která již dokonce nahradí peřinu.

        

 

  

Obáváte se životnosti fotodeky? Tak to opravdu zbytečně - tisk provádíme nejmodernější a nejšetrnějším způsobem, jakým to jen lze, a to Sublimací, při které se Ecosolventní barvivo dostává přímo do struktury vlákna; proto deku můžete bez obav prát, aniž by se tisk poškodil.

 

S výrobou originálních dek z vlastních fotografií jsme přišli jako první v Evropě, a to již v roce  
2013. Garantujeme prvotřídní kvalitu materiálu a zákaznické podpory, která vám ráda pomůže vytvořit jedinečný dárek.

 



Zpět na výpis článků