Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
24.5.2020

Nejlepší a nejkrásnější dárky z lásky

Slaví Vaše láska narozeniny či svátek, máte výročí nebo je tu Valentýn? Inspirací pro ideální dárek Vám mohou být každodenní rituály a aktivity

Když už si říkáte, že není čím Vaši lásku překvapit, jsou tu malé drobnosti, které vlastně nejsou až tak malé. Věci užitečné i milé, originální, plné lásky i roztomilosti a hlavně vybírané s myšlenkou na toho druhého. Vezměte to tentokrát za trochu jiný konec a podívejte se, čím zaručeně zabodovat a překvapit. Nejlepší a nejkrásnější dárky z lásky totiž vůbec nejsou složité, naopak.

Připomeňte se kdykoli během dne

Položte si nejprve praktickou otázku. Co zcela jistě dělá vaše láska každý den? Že nosí ty pěkné náušnice, které dostala k Vánocům, voní se parfémem od Vás, nebo si na ruku dává ty stylové hodinky, co dostala k výročí? Tudy už tedy cesta zřejmě nepovede. Ale dělá ještě spoustu jiných věcí, u nichž může být přítomen i nápomocen dárek od Vás!

Každý den si jistě ráda sedne alespoň na chvíli na pohovku a odpočine si, nebo se večer uloží do postele, aby se mohla zachumlat do polštářů a spát. Určitě také každý den zamíří do sprchy nebo voňavé koupele. A také možná každé ráno začíná hrnkem dobré kávy nebo čaje. A vy vždycky i nepřímo můžete být u toho! Respektive se Vaší lásce můžete díky milým dárkům originálně připomenout.

Potěšení může přinést i praktický dárek

Své čestné místo v každé koupelně jistě najde originální dárek pro ženu – osuška z lásky! Ať už se vaše drahá polovička sprchuje ráno či večer nebo si ráda dopřává horkou voňavou vanu, vždy se může po koupeli či sprše zamotat do osušky s jedinečným potiskem! Dárky z lásky pro ženy totiž mohou být současně milé i praktické. Osuška může být potištěna roztomilým motivem, klasickým vyznáním lásky i Vaším vzkazem nebo společnou fotografií.

Stejně tak často využije Vaše láska i další super dárek pro ženy. Z nabídky potištěných a mnohdy na přání zákazníků personalizovaných produktů navíc asi ten nejoblíbenější – polštářek z lásky! Na pohovku, křeslo i do postele jako stvořený! S medvídkem, kyticí růží, zamilovanými citáty, milostnými vzkazy – zkrátka ideální zamilovaný dárek pro ženy. Polštářek podepře hlavu i záda a bude vždy čekat na chvíli, až se Vaše láska bude chtít zamotat do peřin a zachumlat.  

 

Žádný stres, vždyť je to vlastně snadné

Každého se to netýká, ale spousta z nás si ráda ráno udělá dobrou kávu pro ten správný start dne, anebo se zase večer ráda zachumlá pod deku s hrnkem horkého čaje. Patří-li Vaše láska k některé z těchto skupin, jistě ji potěší hrneček se vzkazem – takové neotřelé vyznání lásky pro ženu.

Zkrátka a dobře. Narozeniny, jmeniny, svátek zamilovaných ani výročí už Vás nemusí stresovat. Darujte Vaší drahé polovičce malou velkou drobnost s milým vzkazem, roztomilým motivem nebo dech beroucím vyznáním Vašich citů. Určitě ji potěšíte.



Zpět na výpis článků