Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
29.5.2021

Neškrábou, zahřejí, zútulní domov aneb osobní deky s fotkami vašeho života

Co od nich chceme? Aby byly příjemné na dotyk, protože často přijdou do kontaktu s naší někdy i nahou pokožkou. Aby byly měkoučké a zahřály, když se ochladí. Aby pěkně vypadaly, protože jsou oblíbenými doplňky každého domova. Aby přežily pobyt v pračce, protože je občas budeme chtít vzít ven třeba na piknik nebo opalovačku, kde se možná ušpiní… Nemají to lehké, to je pravda. Ale o to ochotněji jsou nám vždy k dispozici. O kom, tedy spíš čem, je řeč? Přeci o dekách!

Deky zkrátka patří do každého domova. Zútulní ho a příjemně doplní. Hodí se do ložnice i obývacího pokoje, kde mohou plnit různé funkce. V ložnici jistě využijete deku na postel, v obývacím pokoji zase deku na sedačku, kde bude po ruce k zachumlání se při sledování romantické komedie i napínavého dramatu.

Pod deku s láskou

Že to vůbec nemusí být jednobarevné „obyčejné“ deky, vám dokáže naše široká nabídka dek několika možných rozměrů, na které vám natiskneme fotografie dle vašeho výběru. A protože víme, jak těžké je vybrat jednu fotku, nabízíme i deky, na které můžete dát třeba fotek 12, 28 nebo rovnou 50! Můžete tak vytvořit tematickou deku, kupříkladu z vaší krásné dovolené! Deky na gauč mohou být i krásným dárkem pro vaši lásku, kterou můžete překvapit originálním dárkem k výročí mapujícím váš společný příběh. Na dece na sedací soupravu se budou skvěle vyjímat i snímky vašich dětí nebo domácích mazlíčků. Fotky tiskneme na kvalitní deky ze silného i lehčího fleecu (360g/m a 190g/m), ovšem tím naše nabídka nekončí.

Pěkně tlusté, aby zahřály

Máme i deky prošívané, které báječně zahřejí, a proto se hodí i jako deky naspaní. Ve své podstatě jsou to dvě deky sešité k sobě a vyplněné vatelínovou vrstvou. Deky sami vyrábíme, takže za jejich kvalitu ručíme. Stejně tak i za potisk a přenesení vašich fotek na deku, které provádíme pečlivě a s využitím nejmodernějších metod odolného a kvalitního tisku.

Nemusíte se obávat, že jak deku jednou vyperete, srazí se, fotky zmizí nebo snad začne škrábat. Kdepak. Naše deky jsou na praní připravené, to dá rozum. Víme, že někdy se může stát nehoda a něco se vylije, nebo je prostě třeba je jako jakékoli jiné textilie zase oživit vůní čerstvého prádla. Díky tomu se tak ani nemusíte bát vzít deky ven, za dveře vašeho domova. Zabalte košík s dobrotami a hurá na piknik s dekou, na které budou vaše oblíbené snímky!

Abychom nezapomněli, máme pro vás i opravdovou lahůdku. Beránka! Ne živého, ale deku beránka, kteráje neskutečně měkoučká a obstojí i u nejnáročnějších zákazníků. Stejně jako v případě fleecových a prošívaných dek i tyto deky umíme potisknout a přenést na ně vaše vzpomínky.

Díky fotodekám můžete mít doma doplněk jako nikdo jiný a světě, stejně tak můžete vytvořit zcela unikátní a originální dárek, do kterého vlastně vložíte i kousek sebe a který si nikde v obchodě nekoupíte. Stačí zvolit ten správný rozměr, materiál a šablonu deky, do níž umístíte vybrané snímky. O zbytek už se postaráme my. 



Zpět na výpis článků