Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
14.6.2021

Stále s vámi. Nevadí, že není zrovna doma, v posteli bude čekat vždy

Už nikdy sám nebo sama. Díky originálnímu povlečení s vámi v posteli může být kdokoli. Bohužel ne (vždy) úplně fyzicky, ale vizuálně ano! Když vaše drahá polovička odjede na služební cestu nebo jízdu s přáteli, povlékněte svou postel povlečením s jeho/její fotkou a večer se do těchto stylových peřin zachumlejte. Spát se pod nimi bude skvěle, protože na kvalitu látek myslíme stejně jako na kvalitu potisku.

Povlečení, které oživí vzpomínky

Je tak originální, že ho nikde jinde nekoupíte. Jednoduše proto, že ho designoval sám život – a hlavně vy. Povlečení na přání potištěné vlastními snímky dodá vaší ložnici zcela jiný rozměr. Můžete si nechat potisknout třeba jednu zamilovanou sadu s vaší láskou, další fotografiemi z dovolené nebo obrázky vašich roztomilých ratolestí.

Výhodou povlečení z vlastních fotek je, že to, co nám pošlete, na něj natiskneme. Skýtá se tu tak velký prostor třeba pro originální dárky!

  • Pro teenagery. Tady může zapracovat i vaše fantazie a kreativita. Vytvořte originální koláž snímků dětí a jejich oblíbených hudebních hvězd nebo superhrdinů.
  • Překvapte svou lásku při jakékoli příležitosti. Vyberte snímky, které máte rádi, nechte je natisknout na lůžkoviny, povlékněte postel a počkejte na svého miláčka rovnou v peřinách.
  • Originální polštář, který postel přemění v místo, kde nikdy nebudete sami. Vyfoťte spícího partnera nebo partnerku a šup s obrázkem na polštář. Takhle bude vždy spát vedle vás.

Povlečení s obrázky na míru nabízíme na velké postele v rozměru 140 x 200 cm, i v prodloužené délce pro ty, kdo nemají rádi, když jim vykukují nohy, v rozměru 140 x 220 cm. Ani děti nepřijdou zkrátka, pro ty jsou tu přikrývky o rozměru 135 x 90 cm.Polštáře můžete volit z velikostí 60 x 40 nebo 90 x 70 cm, podle toho, jak spíte rádi.




Zpět na výpis článků