Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
6.4.2020

Super zamilované dárky z lásky pro ženy

K luxusnímu dárku z lásky pro ženu vašeho srdce vám pomůže fantazie, cit a společné zážitky. Vložte to, co cítíte, třeba do polštářku, zaručeně uspějete

Tenhle úkol je v podstatě vždy nezáviděníhodný. Chcete svou lásku překvapit, darovat jí něco originálního, neokoukaného, co ještě nikdy nedostala, něco unikátního, ideálně romantického, možná i roztomilého, rozhodně uchvacujícího, dechberoucího a v neposlední 

řadě něco milého, co potěší a zahřeje u srdce. Dárky z lásky pro ženy jako parfémy, šperky, květiny už jste své partnerce darovali, takže se nechcete opakovat…, nebo možná něco takového zamýšlíte, ale říkáte si, čím to jen doplnit? Na vše výše uvedené máme odpověď a zcela jednoduché řešení, s kterým na jakékoli oslavě zazáříte.

Co pro mě asi má?
To je ta nejlepší otázka

Základem úspěšného dárku je, aby obdarovaná žena vůbec netušila, co pro ni máte. Tím si zajistíte moment překvapení a ten, věřte tomu, stojí opravdu za to! A to takový zamilovaný polštářek nebo lahev vína s personalizovanou etiketou báječně dovede – překvapit, potěšit a dojmout.

Polštářků z lásky je nesčetně. Se srdíčky, hrdličkami, Amorky, zamilovanými citáty, žertovnými až lechtivými frázemi nebo klasickými vyznáními… Jak vybrat ten pravý, aby to byl skutečně dárek z lásky pro vaši vyvolenou ženu? Pokud vás to netrkne hned, zamyslete se. Co má ráda, jestli ji potěší roztomilý obrázek zvířátka nebo spíš dekorativní motiv. Jestli na nic takového nepřijdete, nezoufejte. Klidně totiž můžete své drahé darovat opravdu originální dárek jako jasné vyznání lásky – polštářek, který sami navrhnete. Mějte volné ruce a text i fotografii na polštářku si sami vyberte. Pro nás to není problém, natiskneme cokoli si budete přát.

Medvídek ani růže?
Využijte foto z dovolené

To se týká i dalších předmětů, kterými můžete vaši lepší polovičku obdarovat. Deky nebo třeba osušky jsou ideální zamilované dárky 

pro ženy a my vám je v případě, že si z naší pestré nabídky, kde najdete roztomilé i klasické motivy, nevyberete, potiskneme na přání. A to už je velký výzva pro super dárky pro ženy. Vaše fantazie, láska k milované ženě, znalost toho, co má ráda, a společné zážitky jsou ten nejlepší koktejl pro vytvoření luxusního dárku.

Jestli vaše dívka, přítelkyně, manželka, milenka nebo tajná láska ráda lenoší, je to jasné – zkuste polštářek nebo deku z lásky, pokud je to sportovkyně, ocení jistě osušku, a pokud nedá ani ránu bez ranní kávy, máte také vyhráno – k tomu přeci potřebuje hrneček z lásky! A ten, který si u nás vyberete, nebo sami navrhnete, jistě bude s láskou využívat.

Víno? To je obyčejné…
Ale jděte, tohle není

A teď tu máme jedno eso v rukávu. Lahev vína nikdy neurazí (pokud jste abstinenti, bereme zpět), a co teprve taková, kterou jen tak někde nekoupíte? Kdepak supermarket nebo vinotéka. Vína s originálními etiketami z lásky jsou opravdovou specialitou. Červené, bílé i prosecco umíme ozvláštnit, aby se staly báječnými dárky právě díky romantickým i žertovnými etiketám. Řekněte své lásce, že ji milujete třeba právě touto cestou. Můžete ho společně vypít a užít si romantický večer při svíčkách se sklenkou v ruce. Nezní to jako bezva plán?



Zpět na výpis článků