Kategorie
23.3.2020

Tyhle dárky budou s Vaším mužem od rána do večera

Narozeniny, svátek, výročí nebo jen běžný všední den, kdy chcete svému partnerovi vyznat lásku, se neobejde bez dárku. Že Vás nenapadá, čím ho obdarovat? Co si budeme povídat, někdy je to svízel vymyslet něco nového, originálního, co Váš miláček ještě nedostal nebo nemá. Především s dárky z lásky pro muže to bývá zapeklité (rozhodně těžší než s dárky pro ženy). Nelámejte si s tím tolik hlavu, my Vám rádi pomůžeme, tipů na zamilované dárky pro muže máme hned několik!

Buďte kreativní.

Dárek si navrhněte

Nemusíte kupovat veledary, abyste druhému udělali radost. Někdy je možná méně více! Takový zamilovaný polštářek, na kterém bude moct Váš přítel, manžel nebo třeba snoubenec usínat, když spolu zrovna nebudete, mu jistě udělá radost! Ať už to bude polštářek ve tvaru čtverce či srdce, s vyznáním lásky nebo roztomilým obrázkem, bude připomínat Vás. A to klidně i doslova! Polštářek si totiž můžete celý navrhnout a personalizovat. Nechte na něj natisknout Vaši (společnou) fotografii a text, který je pro Vás dva symbolický, a uvidíte, že i ti největší tvrďáci pookřejí.

K polštářku a pořádnému zachumlání se patří i deka. I ta může být zcela neobyčejná a může být takovým malým vyznáním lásky pro muže. Stejně jako u polštářů platí, že si můžete vybrat z romantických již předtištěných motivů, nebo vzít celou věc do vlastních rukou a deku si sami navrhnout. Může dokonce ladit se samotným polštářkem!

Vypijte si společnou kávu. 

I když spolu zrovna nejste

Dárek, který Vašeho muže bude provázet na pohovce nebo v posteli, už bychom měli. A co ho provázet po celém bytě? Klidně ať si na Vás vzpomene i v kuchyni nebo koupelně! Až si ráno bude dělat kávu do originálního hrnku s vyznáním lásky, připomene mu hrníček Vás a hned bude mít lepší start dne. V koupelně zase může sáhnout po jedinečné osušce s romantickým potiskem. Stejně jako u polštářů a dek platí, že Vám i na tyto produkty natiskneme, co si jen budete přát.

A v neposlední řadě bychom neměli zapomenout na jedinečný dárek pro muže z lásky – víno z lásky! Zamilované etikety, které Vám potiskneme na víno bílé, červené i na oblíbené prosecco, je takový dar pro Vás oba, pokud máte rádi víno. Zpříjemněte si lahví s originální etiketou společný večer a oslavte Vaši lásku stylově.



Zpět na výpis článků