Potěšte svou maminku na den matek, který je 12.5. Originální dárky pro maminky naleznete zde.

Kategorie
17.5.2021

Dobrou noc s abecedou nebo zlomky. Naučné polštářky jsou skvělým dárkem pro školáky

Začátek školního roku, hezké vysvědčení, pochvala, jednička nebo jen tak pro radost. Důvod k tomu, abyste svým malým školákům věnovali malý dárek, se vždycky najde. Občas je to potíž vymyslet něco originálního, co potěší a jako bonus je ještě užitečné. My jsme to vyřešili za vás, stačí si jako dárek pro školáka objednat polštářek, hrneček, deku nebo osušku s poučným potiskem.

Na polštářcích a dalších produktech naleznete jednoduché základní učivo, které si s dětmi můžete opakovat třeba před spaním. A možná se i rozpomenout na školní léta a přiučit se něco staronového. Ruku na srdce, kdo z nás bez zaškobrtnutí dá dohromady vyjmenovaná slova nebo rozpozná vlajky států z celého světa? Může to tak být i velká zábava pro celou rodinu!

o = a + b + c? Aha!

Na polštářcích a dalších produktech naleznete učivo pro žáky základních škol. Abecedou počínaje, přes češtinářské léčky a matematické zapeklitosti typu slovní druhy, vzory podstatných jmen, násobilka, zlomky a geometrické výpočty, až po chemii, která se neobejde bez periodické tabulky.

Kolik řečí umíš, tolikrát si člověkem. Doslova se této fráze asi není třeba držet, ale co jisté je, že cizí jazyky jsou skvělým základem do profesního života. A čím dřív se s jejich výukou začne, tím líp. Díky originálním dárkům pro studenty - polštářkům s anglickou abecedou, anglickými nepravidelnými slovesy nebo dokonce azbukou si vaše děti budou moci základní věci opakovat i při odpočinku.

Do školy připraven

A nesmíme zapomenout ani na to, že když už člověk umí pořádně anglicky, měl by poznat svět. Na základní škole samozřejmě s rodiči anebo klidně i prstem na mapě. Jaká jsou hlavní města zemí, kam se jednou snad podívají a jakou vlajku má třeba Myanmar? To vše se děti mohou naučit nenásilnou a zábavnou formou právě z polštářků či dek zaměřených na zeměpisná témata. 

Polštářky se hodí nejen jako dárky pro malé školáky, ale klidně i pro ty, kteří se do školy teprve chystají. Malí předškoláci mohou před usnutím trénovat v předstihu kupříkladu abecedu, ta se jim rozhodně neztratí. Všechny polštářky i další produkty jsou naším autorským nápadem a za ty nejlepší ceny je koupíte v Česku jen u nás.



Zpět na výpis článků